Всеки Клиент – наш Приятел!

 

OPTO Optocs

Първата оптика ОПТО е създадена през 1996 година в Пловдив от инж. Илослав Каймаканов – магистър по оптика и оптични уреди. В момента можете да бъдете обслужени в два оптични магазина ОПТО – на ул. „В.Левски”2 и ул. „Хр.Г.Данов” 28, както и на оптичния щанд в ДКЦ 1 (първа поликлиника) от И. Каймаканов, Надежда Каймаканова – доктор по оптика и лазери, както и от колектива изключителни професионалисти.

Нашата цел е да получите пълно и качествено обслужване – от определянето на диоптричната корекция , през избора на най-подходящите рамки и/или слънчеви очила, на най-ефективните стъкла (лещи), до безкомпромисно перфектната изработка на очилата. Ще отговорим на въпросите Ви: кога да нося лещи, а кога очила?; полезна ли е ултравиолетовата защита?; кое е за предпочитане – два чифта очила, бифокал или прогресив?; какво е FREE FORM технологията? и т.н.

Работим в добро сътрудничество с очните лекари: д-р Гюлева, д-р Апостолова, д-р Желев, д-р Демирева, д-р Арменкова и др.

Апаратурата, с която работим е основно от японската фирма NIDEK - гаранция за безупречно качество, както при определяне на диоптъра, така и при изработването на очила.

С голямото разнообразие от рамки и слънчеви очила ще задоволим всеки вкус. С доставките на стъкла от всички производители представени в България (вкл. собствен внос) ще отговорим на всевъзможни желания. С експресните си услуги ще спестим от времето Ви, а с различните промоции (попитайте за тях) – от Вашите пари. Нашата идея е: всеки Клиент – наш приятел (в обратното не се съмнявайте)!